Terveisiä oppilasvaihdosta – 21.5.

Lähdimme Yucai koululta klo 7.40 kohti Kiinanmuuria. Matka kesti noin kolme tuntia. Paikanpäällä meillä oli aikaa pari tuntia kiivetä muurilla ja tehdä ostoksia, kuvaamista unohtamatta. Muurilta jatkoimme matkaa tilausbussillamme syömään. Paikan nimi oli Cloisonne, ja samoissa tiloissa oli myös pronssisten kiinalaisten astioiden, ruukkujen ja esineiden tekijöitä työntouhussa. Niitä oli myynnissä matkamuistomyymälässä. Matkamuistoja ostaessa oli hyvä tinkiä, sillä hinnat olivat paikoitellen liiankin korkeita. Syömisen ja ostoksien teon jälkeen jatkoimme matkaamme Olympiastadionin ohi, sillä se ei ollut avoinna. Stadionin nimi on ”Bird’s nest”, Linnunpesä. Reissun jälkeen palasimme koululle ja sieltä sitten isäntäperheiden luokse.

Kategoria(t): Ajankohtaista 更新. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s