Terveisiä oppilasvaihdosta – 20.5.

Aamunavaus Yucain-koulun pihalla.

Aamunavaus Yucain-koulun pihalla.

Teeseremonia-tunti

Teeseremonia-tunti

Ensimmäinen koulupäivä alkoi aikaisella aamuherätyksellä. Suurin osa heräsi jo puoli kuuden aikaan kiiruhtamaan kouluun. Sinne saavuttua seurasimme host-oppilaitamme päivän ensimmäiselle tunneille, joita seurasi kaikille yhteinen aamunavaus koulun pihalla. Kuuntelimme pitkän puheen opiskelemisen tärkeydestä – tietysti kiinaksi. Puheen lopussa oppilaat kohottivat kätensä Kiinan lippua kohti kansallislaulun soidessa.   Koulun ruokalassa syödyn lounaan jälkeen meille opetettiin perinteisestä kiinalaisesta tee-kulttuurista, ja pääsimme myös rakentamaan omat lennokkimme koulun puutyönopettajan johdolla. Koulun jälkeen kaikki palasivat omien hostiensa luokse ja viettivät loppupäivän heidän kanssaan joko kaupungilla shoppailemassa, karaokea laulamassa tai vain kotona. Ja tietenkin syöden kiinalaista ruokaa. No ainakin melkein kaikki.

Kategoria(t): Ajankohtaista 更新. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s